Ομαδικά προγράμματα

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε αρκετούς κύκλους μαθημάτων, τόσο δια ζώσης όσο και εξ’ αποστάσεως. Ρίξτε μια ματιά στο φετινό μας πρόγραμμα και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή!

* Παρακάτω λεπτομέρειες για το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Σχολείο ενηλίκων: Κατανοώ και αναθεωρώ την τροφή μου

Για όσους ενδιαφέρονται να να επιμορφωθούν εκ βαθέων για τη βιολογία του οργανισμού σε σχέση με την τροφή. Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε ώστε να προασπίσετε την υγεία και τη γραμμή σας με τρόπο επιστημονικό και ολιστικό, μακριά από μόδες και υπερβολές.
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχολείο γονέων: Γίνομαι η διατροφή που θέλω για το παιδί μου

Ένα σχολείο γεμάτο ιδέες, κόλπα και τρικ! Αν η ώρα του φαγητού μοιάζει με μάχη. Αν το να πείσεις το παιδί σου να φάει φρούτα και λαχανικά μοιάζει ακατόρθωτο. Αν δεν ξέρεις τι να έχεις στο νου σου όταν ετοιμάζεις το γεύμα του. Αν το φαγητό του παιδιού είναι μονότονο γιατί αρνείται να δοκιμάσει νέες … Continue reading Σχολείο γονέων: Γίνομαι η διατροφή που θέλω για το παιδί μου

Online Ομάδα Υποστήριξης στην Υπερφαγία και το Συναισθηματικό Φαγητό

Για όσες η σχέση με το φαγητό και το σώμα είναι δύσκολη και συχνά φορτισμένη. Στην ομάδα μαθαίνουμε να φροντίζουμε και ν’ αγαπάμε το σώμα μας και να συνδεόμαστε ισορροπημένα με το φαγητό μας!!
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Επιμορφωτικά εργαστήρια μαγειρικής και υγείας για παιδιά

Για όλα τα παιδιά με όρεξη για μάθηση και παιχνίδι με υλικά συνταγές! Η Γκλογκλό η Λιχουδονεράιδα και η βοηθός της Νικολέτα Πιρουέτα θα μυήσουν τα παιδιά σε όλα τα έξυπνα κόλπα που γνωρίζουν!!
Μάθετε περισσότερα εδώ.