Εξισορρόπηση βάρους χωρίς δίαιτα

Το γιατί οι δίαιτες δεν δουλεύουν μακροπρόθεσμα είναι πλέον καταγεγραμμένο. Ένα ποσοστό άνω του  90% παίρνει τα κιλά πίσω στα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά κανείς δεν αλλάζει ρότα και το ίδιο μοντέλο αδυνατίσματος εφαρμόζεται ξανά και ξανά μόνο για να μας φέρει στο ίδιο ή χειρότερο σημείο…

Σε γενικές γραμμές οι δίαιτες, ήπιες ή αυστηρές, βάζουν τον οργανισμό σε μια επιβεβλημένη  υποθερμιδική καθημερινότητα. Το σώμα όμως δεν καταλαβαίνει πως το επιλέξαμε εμείς γιατί θέλουμε να χάσουμε το βάρος των γιορτών ή να μπούμε στο συγκεκριμένο ρούχο ή μαγιό.. Αυτό που το σώμα βιολογικά εκλαμβάνεται είναι πως το περιβάλλον δεν έχει επαρκή τροφή!
Το σώμα ως αποτέλεσμα μπαίνει σε συνθήκες επιβίωσης και υιοθετεί μια σειρά βιολογικών προσαρμογών για την επιβίωσή του.

Αναλυτικά σε σχέση με αυτό έχουμε αναφερθεί σε αυτό με το εξής άρθρο μας. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά σε 2ο χρόνο.

Τώρα αν όντως θέλετε να ξεφορτωθείτε μερικά ή περισσότερα κιλά, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την bodylove προσέγγιση!

Σε αυτή λαμβάνουμε υπόψη τους βιολογικούς μηχανισμούς του σώματος και επί της ουσίας υιοθετούμε δεξιότητες και στρατηγικές που “δελεάζουν” το σώμα μας να θέλει να πετάξει τα παραπανήσια κιλά μόνο του!

Αυτό γίνεται με συγκεκριμένη μεθοδολογία, παρακολούθηση και υποστήριξη γύρω από την καθημερινή τροφή, κίνηση, ύπνο και επίπεδα στρες και ΔΕΝ περιορίζεται στη χορήγηση προγράμματος διαιτολογίου.

Για την ακρίβεια δεν δίνουμε διαιτολόγιο. Αντίθετα δίνουμε μια καλά δοκιμασμένη “συνταγή” συνδυασμού των τροφών με οδηγίες τόσο απλές που και παιδιά δημοτικού μπορούν να εφαρμόσουν και να κατανοήσουν. Αυτές οι εύκολα εφαρμόσιμες οδηγίες μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε περιβάλλον (σπίτι, εργασία, ταβέρνα, εστιατόριο, ξενοδοχείο) και υπό οποιαδήποτε συνθήκη (καθημερινή ρουτίνα, διακοπές, εντατικές περιόδους) εξατομικευμένα και σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Η παρακολούθηση γίνεται με καταγραφή και σχολιασμό ημερολογίου διατροφής ή αποστολή φωτογραφιών με τα γεύματα σας.

Και η μια και η άλλη περίπτωση έχει φανεί να βοηθά εξαιρετικά στο να αναβαθμίζονται οι διατροφικές συνήθειες, να ρυθμίζεται ο οργανισμός βιολογικά και τελικά να ξαναβρίσκουμε τη γραμμή μας τρώγοντας έξυπνα και με μέθοδο αυτό που πραγματικά σας αρέσει.

Αν νιώθετε πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια φροντιστική προσπάθεια εξισορρόπησης του βάρους σας χωρίς να μπαίνετε πάλι στα ίδια αδιέξοδα μονοπάτια είμαστε εδώ! Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε με το φαγητό, να σας εξηγήσουμε την προσέγγισή μας και να εξετάσουμε από κοινού μια πιθανή συνεργασία.

Μπορείτε να μας καλέσετε Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-21:00 και Σάββατα 11:00-15:00 στο 6972314412