Διατροφικές δυσκολίες/διαταραχές

Αν είστε άτομο που δυσκολεύεται στη σχέση του με το φαγητό, έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα βάρους, διαπιστώνετε σχέση εξάρτησης με τη ζυγαριά, τρώτε συναισθηματικά, χάνεται τον έλεγχο με το φαγητό ή ασκείτε απόλυτο έλεγχο στις θερμίδες που καταναλώνετε, είστε στο σωστό μέρος!

Μαζί μπορούμε να δουλέψουμε είτε ατομικά, από κοντά ή εξ’ αποστάσεως, είτε στα πλαίσια της ομάδας υποστήριξης που γίνεται μέσω zoom.

Ατομικεσ συνεδριεσ

Το ατομικό πρόγραμμα καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων που άπτονται της σχέσης μας με το φαγητό και είναι εξατομικευμένο στο δικό σας ρυθμό, πρόγραμμα και ανάγκες.

Συναντιόμαστε σε εβδομαδιαία συνήθως βάση. Κάθε συνεδρία έχει σκοπό να σας ενδυναμώσει μέσα από εργαλεία, τεχνικές και στρατηγικές που θα κληθείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας. Πρώτα ξεκινάμε με την βασική ρύθμιση της διατροφής σας και στην πορεία εστιάζουμε την προσοχή μας στην “εσωτερική φωνή” που κάνει τη σχέση σας με το φαγητό περίπλοκη και προβληματική.

Στο bodylove διαπιστώνουμε διαρκώς πως οι διατροφικές δυσκολίες/διαταραχές είναι ναι μεν περίπλοκες, ωστόσο είναι ιάσιμες! Η προσέγγισή μας έχει αποδεδειγμένα βοηθήσει πολύ κόσμο, κάθε ηλικίας, φύλου και υποβάθρου, να βρει γαλήνη και ισορροπία με τον φαγητό με τρόπο μόνιμο!

Αν νιώθετε πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια φροντιστική προσπάθεια εξυγίανσης και απελευθέρωσης, το πρώτο βήμα είναι να μας καλέσετε στο τηλέφωνο για μια διερευνητική πρώτη κουβέντα. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε με το φαγητό, να σας εξηγήσουμε την προσέγγισή μας και να εξετάσουμε από κοινού μια πιθανή συνεργασία.

Μπορείτε να μας καλέσετε Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-21:00 και Σάββατα 11:00-15:00 στο 6972314412

Ομάδα Υποστήριξης

Αν νιώθετε ότι σας εμπνέει περισσότερο η συμμετοχή σας σε μια ομάδα με ανθρώπους που μοιράζονται τους ίδιες δυσκολίες πάνω στη διατροφή, ανά διαστήματα σχηματίζουμε ομάδες υποστήριξης.

Μέσα από αυτές προσπαθούμε να σας εκπαιδεύσουμε στην τέχνη της ισορροπημένης σχέσης με την τροφή και να σας βοηθήσουμε να καλλιεργήσετε νέες δεξιότητες και στάση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με την ομάδας μας, ρίξτε μια ματιά εδώ.