Ατομικό πρόγραμμα

Αυτό είναι το πιο εξατομικευμένο πρόγραμμα που προσφέρουμε, στα πλαίσια του οποίου είναι διαθέσιμες για εφαρμογή και εξερεύνηση όλες οι τεχνικές και στρατηγικές του BODYLOVE για περισσότερη υγεία, ζωντάνια, ευζωία.

Συναντιόμαστε μερικές φορές το μήνα, είτε από κοντά, είτε online. Κάθε συνεδρία ξεκινά με ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος και κατανόηση του τι δούλεψε για εσάς και τι όχι, ακολουθεί συζήτηση-επιμόρφωση πάνω στο ίδιο ή άλλο θέμα, καταιγισμός ιδεών πάνω σε νέες συνήθειες που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, σχεδιασμός στόχου για πειραματισμό μέχρι την επόμενη συνεδρία μας.

Σκοπός της συγκεκριμένης προσέγγισης είναι να σας βοηθήσει βήμα βήμα να αναβαθμίσετε την υγεία σας και να επιτύχετε με τρόπο ουσιαστικό και μόνιμο τους στόχους σας.

Δεν υπάρχει προκαθορισμένος ελάχιστος ή μέγιστος αριθμός συναντήσεων, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες και την ετοιμότητα του ατόμου.

Ενδεικτικά κάποια από τα θέματα που δουλεύω με άλλα άτομα αυτό το διάστημα: διαταραγμένη σχέση με το φαγητό, βελτίωση καθημερινών διατροφικών συνηθειών (πχ μείωση ζάχαρης), αίσθημα χρόνιας κόπωσης, διαχείριση stress, ενοχλήσεις με το πεπτικό κτλ. Φυσικά και όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, σε συνεργασία με το γιατρό ή το θεραπευτή του ατόμου.

Αν και εσείς σκέφτεστε να φροντίσετε την υγεία και τη γραμμή σας με αγάπη, με επιμόρφωση, με μικρές σταδιακές αλλαγές, με έξυπνες ιδέες και τρικ, το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΤΟ 1Ο ΒΗΜΑ

Σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας τηλεφωνικά για να δούμε μαζί:

  • Τις τρέχουσες προκλήσεις, τις ανησυχίες και τους στόχους σας.
  • Τα βασικά σημεία της προσέγγισης του BODYLOVE.
  • Τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που θα δουλέψουμε.