ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Health Coaching, Εξισορρόπηση βάρους χωρίς δίαιτα, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών και συναισθηματικού φαγητού, Πρόληψη παιδικής παχυσαρκίας με όποιο πρόγραμμα σας ταιριάζει καλύτερα!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και για απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Διατροφικές δυσκολίες/διαταραχές

Αν νιώθετε πως η σχέση σας με το φαγητό είναι περίπλοκη με αποτέλεσμα να σας στερεί την υγεία και την γαλήνη που έχετε ανάγκη και αξίζετε, ίσως χρειαστεί να αναρωτηθείτε μήπως σας ταλαιπωρεί κάποια διατροφική δυσκολία/διαταραχή. Μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ κοινή ανάμεσα μας οπότε μην αισθάνεσθε άσχημα! Ζητήστε όμως ενημέρωση και καθοδήγηση σε αυτό. Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους.. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Εξισορρόπηση βάρους χωρίς δίαιτα

Γίνεται κανείς να ξεφορτωθεί κιλά χωρίς να κάνει δίαιτα; Φυσικά! Για αυτό θα χρειαστεί όμως να δούμε τις συνήθειές σας συνολικά και να “κανακέψουμε” όχι να περιορίσουμε τον οργανισμό και την ψυχολογία. Πάμε λοιπόν έξυπνα και ευγενικά να αναβαθμίσουμε τη στάση σας απέναντι στο φαγητό και να ενθαρρύνουμε βιολογικά τον οργανισμό σας να μπει στο λεγόμενο “φυσικό αδυνάτισμα”. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ομαδικά προγράμματα

Ομαδικά τμήματα επιμόρφωσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μέσα από συζήτηση, βίντεο, πειράματα και συνταγές γνωρίζουμε το σώμα μας και μαθαίνουμε να το φροντίσουμε καλύτερα! Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πρόληψη Παιδικής Παχυσαρκίας

Η παιδική παχυσαρκία γίνεται ολοένα και πιο κοινή και εγκυμονεί κινδύνους. Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να την προλάβουμε! Πειρασμοί και ψευτονοστιμιές παντού.. Στα πάρτι, στα κυλικεία, στα περίπτερα, στα ψυγεία, στα ταμεία… Πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά να φροντίσουν τον εαυτό τους; Με έξυπνη και παιχνιδιάρικη μεθοδολογία. Μάθετε περισσότερα εδώ.