Πού διαφέρουμε

Επιμόρφωση – Υποστήριξη – Ισορροπία

Στην Ελλάδα είμαστε ακόμα αρκετά πίσω σε σχέση με τις νέες εξελίξεις πάνω σε θέματα ισορροπημένης στάσης απέναντι στην τροφή. Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με το τι είναι υγιεινό και τι όχι και ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με το τι είναι και πώς αποκτά κανείς το ιδανικό σωματικό βάρος.

Συχνά τα μοντέλα που κυκλοφορούν αντικρούονται μεταξύ τους και που δεν λαμβάνουν υπόψη τους την πολυπλοκότητα του ανθρώπινου οργανισμού. Αντιμετωπίζουν για αυτό την κατάσταση μονόπλευρα και αποσπασματικά, προσφέροντας βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα που για να αποκτηθούν αφήνουν το σώμα ταλαιπωρημένο και ψυχολογικά εξουθενωμένο.

Στο BODYLOVE καταλαβαίνουμε πως ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελεί μια σύνθετη οντότητα, η βιολογική και ψυχολογική λειτουργία της οποίας επηρεάζεται από πολλές συνιστώσες.

Στη συνεργασία μας επιλέγουμε να απομακρυνθούμε από ακραίες στάσεις του τύπου “ή όλα ή τίποτα”. Προσπάθειες που γίνονται μέσα από προσωρινή στέρηση και “με σφιγμένα τα δόντια για όσο αντέξω” είναι καταδικασμένες να αποτύχουν γιατί δεν μπορούν να υποστηριχθούν από κανέναν μακροπρόθεσμα.

Στην προσέγγιση του BODYLOVE, μας αρέσει να παντρεύουμε τα φαινομενικά ασυμβίβαστα άκρα και να τα βρίσκουμε στην μέση.

  • Αλλαγή που γίνεται και με προσπάθεια και με χαλαρότητα
  • Καθημερινή διατροφή που είναι και θρεπτική και απολαυστική
  • Σωματική άσκηση που είναι και αποτελεσματική και ευχάριστη
  • Συναισθηματική φόρτιση που απελευθερώνεται και αποτελεσματικά και εύκολα.

Μόνο έτσι οι αλλαγές θα είναι ουσιαστικές, ωφέλιμες και το σημαντικότερο μόνιμες.
Μόνο έτσι θα αποκτήσετε και θα κατακτήσετε τα εφόδια που θα σας επιτρέψουν να χειραφετηθείτε και να μπορέσετε τελικά μόνοι σας να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όσον αφορά την ψυχοβιολογική σας κατάσταση.

Ας δουλεύουμε λοιπόν μαζί για να εδραιώσουμε μια νέα πραγματικότητα γεμάτη ενέργεια και ευεξία! Ρίξτε μια ματιά στους 4 βασικούς άξονες της BODYLOVE προσέγγισης.