Ποιες είμαστε;

Γκλόρια Κωνσταντουδάκη – Βιολόγος Επιμορφώτρια, υπεύθυνη του Κέντρου Προαγαγωγής Υγείας BODYLOVE.

Η Γκλόρια Κωνσταντουδάκη γεννήθηκε στα Χανιά το 1986.

Είναι αριστούχος Βιολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, με πρακτική στη Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία. Από το 2016 εργάζεται ως πιστοποιημένη Health Coach, ενώ από το 2018 δημιουργεί το πρώτο κέντρο προαγωγής υγείας στη γενέτειρά της, τα Χανιά.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες και παρακολουθεί σεμινάρια γύρω από την εφαρμοσμένη επιστήμη της Βιολογίας στην πρόληψη και προαγώγη της υγείας, την Βιωματική Επιμόρφωση Ενηλίκων, Παιδιών και Εφήβων, την Συμβουλευτική Ψυχολογία, τις τεχνικές Coaching καθώς και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών (Ανθοϊάματα, ΕFT) ως μέσο επιβοήθειας στην άμβλυνση μηχανισμών αυτο-παγίδευσης.

Τα τελευταία χρόνια εστιάζει την προσοχή και τη μελέτη της στην αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών.

Τέλος, υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος και Ευρώπης στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση και έχει και η ίδια ταλαιπωρηθεί από Διατροφικές Διαταραχές καταφέρνοντας να τις νικήσει με επιτυχία.

Κωνσταντίνα Φραγκάκη – Ψυχολόγος, ΒSc, MSc, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Κωνσταντίνα σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και έχει εξειδικευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παιδοψυχολογία.

Μέσα από την εργασία της, όραμά της είναι ο άνθρωπος να ανακαλύψει το Βέλτιστο Εαυτό του και να ενθυμηθεί τη Σοφία και της Εσωτερικές Δυνάμεις Αυτο-ίασης που διαθέτει.

Όπως και η Γκλόρια, έτσι και η Κωνσταντίνα έχει ταλαιπωρηθεί από Διατροφικές Διαταραχές καταφέρνοντας να τις ξεπεράσει  με επιτυχία.

 

Μαρία Στρατουδάκη – Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να είμαστε πλήρεις ως ομάδα, χωρίς τη συμμετοχή κάποιου διατροφολόγου. Ευτυχώς για εμάς συνεργαζόμαστε με την πάντα χαμογελαστή και καινοτόμο Μαρία Στρατουδάκη.

Η Μαρία σπούδασε την επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Τεχνολογικό Ίδρυμα Κρήτης. Το ενδιαφέρον της για τη διατροφή ξεκίνησε ήδη από τα νεανικά της χρόνια και έκτοτε παραμένει αμείωτο.

Εξελίσσει διαρκώς τις γνώσεις της μέσα από σεμινάρια, συνέδρια και ομιλίες, με αποτέλεσμα να τοποθετείται στη μερίδα των σύγχρονων διαιτολόγων που βλέπουν τα πράγματα πιο σφαιρικά και ουσιαστικά. Είναι υπέρμαχος της αλλαγής για μόνιμο σταθερό αποτέλεσμα, μέσα από εύχρηστα χορταστικά διαιτολόγια που διδάσκουν το άτομο, ενώ παράλληλα προασπίζουν και αναβαθμίζουν την υγεία του.

Αποστολή μας:

Να σας εμπνεύσουμε και να σας υποστηρίξουμε να φροντίσετε την υγεία και τη γραμμή σας με αγάπη, με επιμόρφωση, με μικρές σταδιακές αλλαγές, έξυπνες ιδέες και τρικ.

Ας γίνουμε σύμμαχοι για μια ουσιαστική και μόνιμη αλλαγή προς το καλύτερο.
Δείτε πώς εδώ.