Θρεπτική Πίτσα χωρίς γλουτένη
Μερίδες
12κομμάτια
Μερίδες
12κομμάτια
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C στον αέρα.
  2. Σε μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε το κουνουπίδι με τα τυριά, τα αυγά και τη σκόνη σκόρδου. Αλατοπιπερώνουμε.
  3. Τοποθετούμε λαδόκολλα σε μεγάλο ταψί και σε αυτό απλώνουμε με τα χέρια μας τη “ζύμη”.
  4. Ψήνουμε για ~10′ ή ώσπου να ροδίσει η επιφάνεια.
  5. Όσο ψήνουμε τη βάση, σε μπρίκι ζεσταίνουμε ελαφρά τον πελτέ με λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Μετά κόβουμε τα λαχανικά μας.
  6. Στη ροδισμένη μας βάση, απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας και τα λαχανικά και πασπαλίζουμε με το τυρί. Αν θέλετε εδώ μπορείτε να προσθέσετε και άλλα λαχανικά όπως σπανάκι ή καλαμπόκι και να την κάνετε ακόμα πιο πολύχρωμη!
  7. Ψήνουμε για ακόμα ~10′
Συνταγή σημειώσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλένουμε το κουνουπίδι μας αλλά μετά το στεγνώνουμε καλά καλά. Αν είναι βρεγμένο η βάση μας θα είναι πιο μαλακή απ’ όσο θέλουμε.