Δροσιστική Γρανίτα Καρπούζι

Αυτή τη συνταγή την είχα ανακαλύψει κάτι χρόνια και την ξέθαψα πρόσφατα με αφορμή ένα καλοκαιρινό μάθημα μαγειρικής για μικρά παιδιά που κάναμε στο bodylove πριν κλείσουμε για Αύγουστο.

Ναι το ξέρω ότι τελειώνει το καλοκαίρι και εγώ την ανεβάζω με μεγαααάλη καθυστέρηση, είχα όμως τεράστια ανάγκη για ανάπαυλα όποτε θα με συγχωρέστε. Ευτυχώς καρπούζια υπάρχουν ακόμα οπότε μπορείτε να πειραματιστείτε και να εκπλήξετε γευστικά (και υγιεινά) τα παιδιά ή τυχόν καλεσμένους! 🙂

Από γεύση η συγκεκριμένη συνταγή δίνει ρέστα και είναι απίστευτα δροσιστική!

Η μόνη ουσιαστική προετοιμασία είναι να βάλουμε το καρπούζι στην κατάψυξη σε κομμάτια αφού αφαιρέσουμε τα κουκούτσια (ζητήστε βοήθεια από τα παιδιά και επιτρέψτε τους να εμπλακούν ευχάριστα στην κουζίνα). Ένα μεγάλο τάπερ θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο εδώ.

 

Εκτύπωση Συνταγής
Δροσιστική Γρανίτα Καρπούζι
Μερίδες
ποτήρια
Συστατικά
Μερίδες
ποτήρια
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε δυνατό μπλέντερ και πολτοποιούμε.
  2. Σερβίρουμε σε όμορφα ποτήρια και απολαμβάνουμε!
Συνταγή σημειώσεις

Αν η μπανάνα είναι και αυτή παγωμένη, το αποτέλεσμα θυμίζει περισσότερο παγωτό.

Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε σε μικρότερα ποτήρια ή σφηνάκια, στο τέλος ενός γεύματος ή σε κάποιο παιδικό πάρτι αντί για γλυκό.

Μοιραστείτε τη Συνταγή
Διαβάστε περισσότερα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *