Προσωπικά μου αρέσει πολύ οτιδήποτε σε πίτα-κρέπα που μπορεί να γεμίσει με όλων των ειδών τα αλμυρά ή γλυκά θρεπτικά καλούδια!
Στην τροφοθήκη μου λοιπόν δεν λείπει αυτό το πολύτιμο υλικό, έτοιμο να αγκαλιάσει φρέσκα υλικά ή περισσεύματα για να μεταμορφωθεί σε μια τυλιχτή γευστική λιχουδιά.
Αν θέλετε να πειραματιστείτε φτιάχνοντας τις δικές σας κρέπες χωρίς γλουτένη να μια νόστιμη και απλή συνταγή που μας παραχωρεί η αγαπημένη bodylover και νοσηλεύτρια Κατερίνα!

Συστατικά
|
![]() |
Οδηγίες
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και αφήνουμε να σταθεί από μία ώρα στον πάγκο της κουζίνα ή ολονυχτίς στο ψυγείο.
- Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Τις γεμίζουμε επί τόπου με ότι θέλουμε ή τις φυλάμε σκεπασμένες στο ψυγείο. Για να τις ζεστάνουμε αργότερα τις βάζουμε ξανά στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ή στην τοστιέρα αφού τις έχουμε γεμίσει με ότι θέλουμε.
Μοιραστείτε τη Συνταγή